Gratis fragt over 499 kr
Trustpilot
Trustpilot: Fremragende anmeldelser
Fortrydelsesret
dages returret
Kalender

SeaLife Micro 3.0 Pro 3000 set

8.709,00 DKK
Lagerstatus: Levering 8+ dage

sæt

Kundeservice tlf. 66130049

Hurtig levering

30 dages returret

Når du kombinerer den kraftfulde Sea Dragon 3000F Auto lygte med Micro 3.0 kameraet, skaber du det perfekte makkerpar. Den lyse, men også varme og farvevenlige Sea Dragon lygte har en bred og ensartet strålevinkel, der dækker det område, som Micro 3.0 kameraet fotograferer, godt. 3000F tilbyder en "Auto"-funktion, der, når den er aktiveret, automatisk justerer lysudgangen baseret på afstanden til dit motiv. Sættet inkluderer et Flex-Connect enkelt tray og greb, og giver mulighed for nem udvidelse med flere belysningsmuligheder.

 

SeaLife Micro 3.0 kameraet er den seneste og tredje generation af den populære permanent-forseglede Micro kameraserie. Kameraet er vandtæt uden O-ringe, der skal smøres eller vedligeholdes, så der er aldrig bekymring for, at kameraet oversvømmes. Ligesom sine forgængere har Micro 3.0 et ergonomisk, kompakt design med let anvendelige knapper og menuer. Micro 3.0 kameraet leverer imponerende stillbilleder med sin store SONY® 16MP CMOS sensor og livlige 4K Ultra HD-video. Du kan endda tage 8MP billeder, mens du optager video. Da det er permanent forseglet, har Micro 3.0 et stort batteri med over 3 timers batterilevetid, hvilket er nok til en hel dag med dykning, og har indbygget 64 GB hukommelse til at gemme tusindvis af fotos og timer af video.

 

Kameraets brugervenlighed starter med de tre brede "Piano Key"-knapper, der er nemme at finde og betjene, selv med dykkerhandsker på. Den intuitive Micro 3.0's Easy Setup-funktion guider dig hurtigt gennem de korrekte indstillinger baseret på optagemiljøet, dybden og de anvendte belysningsaccessories. Micro 3.0 brugere kan finjustere deres undervandsbilleder med en ny manuel hvidbalancejustering og evnen til at optage billeder i RAW-format, for dem der ønsker at redigere deres billeder senere.

Den indbyggede 100° vidvinkellinse giver dykkeren mulighed for at komme tæt på motiverne, mens alt stadig er i billedet. Den store 260K højopløsnings 2,4" TFT farveskærm gør det nemt at fange og gennemgå fotos og videoer på det lille kamera.

 

Micro 3.0 tilbyder WiFi-deling, så du trådløst kan forhåndsvise, downloade og dele billeder og videoer med en smartphone eller tablet ved hjælp af den gratis SeaLife Micro 3+ app, som er tilgængelig på Google Play eller Apple App Store.


Specifikationer for Micro 3.0

- 16MP SONY 1/2,3" billedsensor

- 100° Wide Angle lens

- 64GB intern hukommelse

- 4K 30fps eller 1080p 120fps video

- Nem betjening - 3 knapper

- JPG og RAW billedformater 

- Indbygget farvekorrektion ved dyk

- Mulighed for manuel hvidbalance indstilling

- Batteritid på +3 timer

- ISO indstilling op til 3200

- Fokus fra 38cm

Specifikationer for SeaDragon 3000F Auto

- Kraftfulde 3000 lumen COB LED med 120º spredning

- Auto styrke indstilling (Lygten blænder selv op og ned, afhængigt af det omgivende lys)

- Auto Flash detektering (Lygten opfatter selv eksterne blits, og slukker kortvarigt mens blitsen afgives)

- Tryktestet til 330ft/100 m

- To 180 lumens røde LED'er, med 88º spredning