Gratis fragt over 499 kr
Trustpilot
Trustpilot: Fremragende anmeldelser
Fortrydelsesret
dages returret
Kalender
-2%
Size chart

Waterproof tørdragt D7X Cordura

Normalpris 20.449,00 DKK 19.999,00 DKK
Lagerstatus: Levering 8+ dage


Kundeservice tlf. 66130049

Hurtig levering

30 dages returret

Waterproof's D7-koncept har eksisteret i mange år. Den tidligere D7 Pro har gjort sit arbejde, og tiden var til en opgradering. Her er D7X Cordura en yderst hårdfør og slidstærk triliminat tørdragt, designet til brug i hårde og kolde miljøer. Dragten er udstyret med frontlynlås og teleskob-torso, præcis som en lang række andre anerkendte og gennemtestede tørdragter. 

 

Siden waterproof's tidlige introduktion af den oprindelige D7, var dragten det primære valg for avancerede og tekniske dykkere. Selvom den oprindelige dragt var en moderne og velfungerende tørdragt, valgte Waterproof's udviklingsafdeling, at give dragten en ordentlig opgradering. Den nyeste udvikling indenfor materialer og polymervidenskab har gjort det muligt at perfektionere det oprindelige D7-koncept. Overordnet set er dragten blevet ændret for, at gøre dykning i udfordrende og krævende miljøer, mere behagelig og ubesværet. Desuden har dragten fået en slankere pasform, hvilket resultere i en mindre voluminøs tørdragt. Den vandtætte YKK metal skrå-lynlås er gjort en anelse længere, og rykket længere op på skulderen for at øge bevægelsen i overkroppen. Lynlåsen er beskyttet af en ydre plastiklynlås med stof-bagside.

 

Håndled og halsåbninger er udstyret med Si-Tech QCS ring system hvilket understøtter hurtig udskiftning af silikone-manchetter, af brugeren selv. Ligeledes passer Waterproof's Ultima tørhandske system direkte på dragten. 

 

På dragten er monteret forbedrede støvler, produceret ved hjælp af en nylig udvundet og hardcore-testet gummiblanding. Derudover har dragten i sin helhed, lommer og slidområder, fået en velfortjent makeover, hvilket gør denne dragt fra Waterproof til den mest moderne tørdragt på markedet.

 

Dragten fås, ud over standard størrelserne der ses i rullemenuen, i følgende størrelser; 

Herre; XS, ML, ML/tall, XL/tall, M+, L+, 3xl/tall+

Dame; XS, ML, ML/tall, M+, L+