Gratis fragt over 499 kr
Trustpilot
Trustpilot: Fremragende anmeldelser
Fortrydelsesret
dages returret
Kalender

Garmin Descent MK2i m. titaniumslænke & T1

Produktet er udgået og kan derfor ikke bestilles
Produktet er udsolgt

Kundeservice tlf. 66130049

Hurtig levering

30 dages returret

Garmin Descent MK2i m. titaniumslænke & T1

 

Udforsk begge verdener - Over og under vandet - med Garmin Descent MK2-serien. En fuldblods dykkercomputer, et inteligent Smartwatch og et stilfuldt hverdagsur. Garmin Descent MK2 og MK2i tager over for den ekstremt populære forgænger, MK1.

Garmin lancere den hidtil mest moderne dykkercomputer på markedet. En fuldt integrerbar dykkercomputer med farveskærm, indbygget kompas, GPS, pulsmåler, seks forskellige undervands-tilstande og integreret luft monitorering (gælder kun MK2i). Tilligemed dette, får du et Smartwatch og sportsur, der følger dig i alle dine sportsgrene på land, lader dig afspille musik med Garmin Music, aflæse og svare på opkald fra din telefon og betale kontaktløst i butikker med Garmin Pay.

I dette pakkeprodukt får du titaniumsmodellen, MK2i, sammen med en T1 lufttransmitter og en titaniumslænke, foruden den originale silikonerem. 

Uanset om du dykker med eller uden flaske, i saltvand eller ferskvand, om du ånder nitrox, trimix eller holder vejret er Descent MK2 og MK2i den intuitive og komplette dykkercomputer, du har ventet på.

 

Garmin MK2i

Garmin MK2i er fremstillet i en Fiber-forstærket Polymer urkasse med titaniumskrans og leveres med en sort silikone QuickFit 26 urrem, der let kan udskiftes med andre farver og materialer ved hjælp af Garmin's QuickFit-design. Overfladen er produceret i et hårdført og kurvet Sapphire Crystal glas, der er hårdere og mere ridsebestandigt end foregængeren MK1. Ligeledes leveres MK2-serien med en 36% større skærm end den tidligere version.

Til sammenligning benytter den nye MK2i sig af samme gennemtestede Bühlmann ZHL-16c-algoritme der sørger for, at du holder dig inden for dine dykkergrænser. Ligeledes vil de valgbare lyd- og vibrationsalarmer hjælpe dig med, at bevare overblikket under vand. Over vandet samler MK2i de bedste funktioner fra den anerkendte fēnix® 5X multisportsur, så du altid kan drage nytte af uret, uanset om du løber, cykler, vandre, spiller curling, springer i faldskærm mm.

Med det elegante ydre, de udskiftelige remme og muligheden for at ændre og designe dine egne urskiver, vil du til enhver tid kunne passe uret ind i din hverdag.

 

Garmin Descent mk2i fås også med dansk opsætning / sprog.

 

Medfølgende luftintegration med SUBWAVE teknologi - T1

Med Garmin's nye T1 transmitter, kan du med MK2i få dit tanktryk vist direkte på skærmen under dit dyk. Du får tilligemed oplyst resterende bundtid på baggrund af dit luftforbrug samt SAC-rate (gennemsnitligt luftforbrug). Det er muligt at tilslutte op til 5 transmittere til samme ur, så du nemt kan holde øje med alle dine flasker, dine elevers luftmængde hvis du underviser i dykning eller din makkers luftforbrug. 

Den nye T1 transmitter benytter sig af SUBWAVE Sonar teknologi, hvilket sikre en konstant og sikker forbindelse mellem dine enheder på helt op til 10 meters afstand. SUBWAVE teknologien er udviklet af Garmin og bygger på de samme grundelementer som ekkolodteknologien. På den måde gør Garmin op med radioteknologien som dykkerbranchen ellers bruger til tranmittere, og som oftest besidder en langt kortere rækkevidde. 

Der medfølger et stk. T1 transmitter i dette pakkeprodukt.

 

Flere navigationssensorer
Ud over den højfølsomme GPS- og GLONASS-satellitsporing for kortbaseret navigation over vand har Descent MK2i også et komplet udvalg af ABC-sensorfunktioner (højdemåler, barometer og kompas). Desuden er den letlæselige kompasskærm tilgængelig til brug under vandet. Den indbyggede højdemåler giver højdedata, mens det hældningskompenserede 3-aksede elektroniske kompas holder kursen for dig – uanset om du bevæger dig eller ej.

Under vandet tilgår du let kompasset, selv med tykke handsker ved at benytte den praktiske "tryk for kompas"-funktion. Alt du skal gøre er at dobbeltrykke på skærmen, i stedet for at bruge funktionstasterne, også vises kompasset.

 

Håndledsbaseret pulsmåling
Descent MK2i bruger Garmin Elevate håndledsbaseret pulsteknologi til optisk skanning af din puls (når den bæres i kontakt med huden, ikke oven på en våddragt eller tørdragt). Dykkercomputeren registrerer dine udmattelsesniveauer og uploader automatisk dine pulsdata til din Garmin Connect-konto og Dive App til gennemgang og analyse efter dykket.
Ønsker du pulsmåling, selvom uret sidder uden på en dragt, kan uret kobles sammen med Garmins separate pulsmåler (HRM Tri), som kan bæres under dragten. Uret kan, hvis det bæres direkte på huden, også aflæse pulsdata under dit dyk.

 

Smart-tilslutning mellem smartwatch og smartphone
Når Descent MK2i er parret med en kompatibel smartphone, gør den det let at modtage sms'er, e-mails og smart-notifikationer direkte på urskiven. Den giver dig også adgang til automatiske overførsler med Garmin Connect, lydbeskeder, musikstyring (Garmin Music) m.m. Når du er over vandet, kan familie og venner følge din position og dit eventyr online i realtid ved hjælp af LiveTrack-funktionen. Du kan også bruge GroupTrack og dit kort til at holde øje med de kammerater, du deler aktiviteter med, mens du er på farten.

Som noget nyt kommer MK2i med Garmin Pay, hvilket betyder at du kan betale med uret i butikker, ved at aktivere betalingsfuntionen og holde uret ned til kortlæseren. Således behøver du aldrig have pung eller telefon frem, for at betale.

 

Garmin lancerer ny Dive App

Garmins nyudviklede Dive App lader dig let aflæse, forberede og dele dine dyk. App'en kan bruges som elektronisk logbog, og dit dyk overføres automatisk, når uret får forbindelse med din smartphone på land. App'ens nye planlægningsfunktion lader dig desuden planlægge dit næste dyk. 

Da app'en fungere som en delingsplatform, kan du ligeledes søge inspiration til dine næste dykkersteder og interegere med dine dykkerbuddies seneste opdateringer og dyk.

 

Avancerede multisportsurfunktioner
Ud over det komplette sæt af dykkercomputerfunktioner har Descent MK2i også et komplet udvalg af værktøjer til sport/træning, fitness og outdoor navigation som kendt fra Garmin's populære fēnix-serie af avancerede multisportsure. Du kan trække på en lang række fysiologiske parametre, cykeldynamik, fitnessfunktioner og meget mere – for at overvåge dine træningsdata, måle dine fremskridt og undgå skader. Der er særlige forudindlæste aktivitetsprofiler til svømning, løb, cykling, vandring, skiløb, roning, paddle boarding og meget mere. Forskellige funktioner til tidstagning, omgangstæller og kortsporing er let tilgængelige. Og som ekstra motivation kan du også downloade avancerede træningspas og træningsplaner til din enhed fra Garmin Connect.

 

Oplad den, forvandl den
Mellem opladninger kan du forvente op til 80 timers batteritid i dykkertilstand (32 timer hvis parret med transmitter T1), op til 50 dage i urtilstand, op til 16 dage i smartwatch-tilstand og op til 48 timer i GPS-tilstand (afhængigt af indstillinger). Med QuickFit™-remme kan du tilpasse din stil på håndleddet til enhver daglig aktivitet eller særlig lejlighed – uden brug af værktøj. Og til dykning medfølger længere QuickFit-remme til brug over tykke våddragter eller tørdragter.

Du kan tilpasse urets skærm med gratis urskiver, apps og datafelter fra Garmin's Connect IQ™ Store. Af hensyn til din sikkerhed er Connect IQ-funktionerne ikke tilgængelige under dykning for at sikre, at alle dykkerfunktioner fungerer efter hensigten. Begge Descent MK2-modellerne er også Wi-Fi®-aktiveret, så de begge kan oprette forbindelse til dit trådløse netværk og automatisk overføre aktiviteter til deling på Garmin Connect.

Dette nye Garmin ur, findes i to modeller; urkrans i rustfrit stål med urrem i behandlet silikone eller en deluxe-model (MK2i) med urkrans i titanium og lænke i børstet DLC-titanium. Begge modeller har avanceret GPS- og GLONASS-satellitmodtagelse med en EXO™ retningsuafhængig antenne intergereret i urkransen, som giver bedre modtagelse i udfordrende miljøer (i modsætning til GPS alene).

 

Urets dimensioner

  • Urkassen; 5,2 x 5,2 x 1,8
  • Skærm 
    • Størrelse; 1,4" (3,5cm) i diameter
    • Opløsning; 280 x 280 pixels
    • Type; Sunlight-Visible, Transflective memory-in-pixel (MIP)
  • Vægt inkl. silikonestrop; 99,6 gram. 
  • Omkreds på håndled m. silikonestrop; 13,5-23cm (Maksimalt m. forlængerrem; 35,5cm). 

 

 
Mærke: Garmin
Kategori: Dykkerur
Serie: Garmin Descent dykkerure
Se mere: Tilbehør til dykkercomputere
Varenr.: 010-02132-12