Gratis fragt over 499 kr
Trustpilot
Trustpilot: Fremragende anmeldelser
Fortrydelsesret
dages returret
Kalender
-5%

Oceanreef fullface maske Aria Classic blå

Normalpris 599,00 DKK 569,00 DKK
Levering 1 - 3 dage

Tilvalg
  • Tilkøb til Aria-maske Aria helmaske tilvalgKamera mount

    ( + 199,00 DKK )
stk.

Kundeservice tlf. 66130049

Hurtig levering

30 dages returret

Ocean Reef AriaClassic

Oplev en ny dimension af snorkling med Ocean Reef AriaClassic - en innovativ snorkelmaske, som giver dig en behagelig og fri snorkeloplevelse uden besværet med en traditionel snorkel.

Med sit lette og ergonomiske design er Ocean Reef AriaClassic den perfekte snorkelmaske til både begyndere og erfarne snorklere. Maskens højkvalitets, hypoallergeniske silikone ansigtsafdækning med bred tætningsflade passer til forskellige ansigtsformer og sikrer en behagelig pasform og optimal komfort. Den lave profil og 180 graders synsfelt giver en klar og ubesværet udsigt over undervandsverdenen.

Den integrerede snorkel med Dry Top teknologi forhindrer vand i at trænge ind i snorklen, så du kan nyde naturlig vejrtrækning uden at skulle holde snorklen i munden. Og med det aftagelige og vaskbare beskyttelsesnet foran snorkelrøret, er du sikret mod indtrængning af vand, støv og sand.

Ocean Reef AriaClassic giver dig også mulighed for at optage dine oplevelser under vandet med dens mulighed for at montere et actionkamera på maskehuset. Masken er let at transportere og opbevare med den praktiske taske med lynlås.

Få en revolutionerende snorkeloplevelse med Ocean Reef AriaClassic - den ideelle snorkelmaske til både ferier og hverdagsbrug.

Køb din Ocean Reef AriaClassic nu og oplev friheden ved snorkling uden en traditionel snorkel!

 

Obs! Snorkelmasken er godkendt til børn over 10 år.

 

Hvorfor vælge Oceanreef's Fullface masker??                                                                                       Oceanreef Aria Classic Fullface maske